M-am mutat!

In mod normal dupa cateva secunde o sa sariti automat la noua adresa. Daca nu se intampla click aici
http://sorin.greencore.ro
si eventual schimbati bookmark-urile.

sâmbătă, 13 iunie 2009

Tirania cretinilor

Sunt abonat la un newsletter despre trenulete electrice. Ieri am primit o reclama de la ei care continea o fotografie superba. Am apreciat fotografia si intreaga ei metafora la care, ca tata de baiat sunt foarte sensibil. La scurt timp dupa mailul cu fotografia am primit urmatorul text, tot de la ei:

Our Apologies

Earlier today our promotional team distributed a Father's Day e-mail advertisement for our magazines, depicting a father and child walking along a railroad track. The photograph was highly inappropriate, and we apologize for including it in the ad. The editorial staffs of Trains, Classic Trains, Model Railroader, Classic Toy Trains and Garden Railways are dedicated to promoting railroad safety in all our efforts and we truly regret the use of this photo.

The Publishers

Nu e nevoie de prea multa minte sa-mi dau seama ca vreo cativa oligofreni de la cine stie ce asociatie idioata, complet lipsiti de orice fel de sensibilitate au inundat mailul alora cu proteste. As vrea tare mult sa ma intalnesc cu ei pe o strada intunecoasa si in lipsa martorilor. Pana atunci, scriu si eu unde pot, adica aici, un mesaj:

Bai cretinilor! Faceti tuturor un bine si puneti-va streangul de gat. Cum va permiteti sa va bateti joc de oameni? Cine v-a dat puterea asta si de ce? Cum ati reusit sa treceti prin viata fara sa capatati nici un pic de sensibilitate? Cum va permiteti sa va manifestati public? Cine pastele mamii voastre va credeti? Sau v-ati speriat cand ati vazut poza? V-ati gandit: OMG! Danger! Nu toti prietenii nostri stiu ca pe sinele de tren circula trenuri! Daca oamenii in necunostinta de cauza isi vor lua copii la plimbare pe liniile de tren si vor sfarsi striviti? Vai!!! Trebuie sa facem ceva!! S-au dat telefoane, s-au trimis mailuri, s-au scris mesaje pe twitter. Organizatia cretinilor a functionat impecabil. A fost luata atitudine, fraierii s-au speriat si au trimis repede un disclaimer.

Uite asa mi se intampla de fiecare data. Ma bucura si pe mine ceva putin, capat si eu putin optimism, putina speranta ca mai exista si oameni normali pe lumea asta si ZDRANG!! in 30 de minute vine si trezirea. Calm, calm. A fost o greseala. O greseala monumentala care era cat pe ce sa duca la injumatatirea populatiei prin accidente infioratoare de tren. A fost corectata. Dormiti in pace dragii nostri imbecili, veghem la siguranta vostra. Iar cui nu-i place - mars de aici. Puterea e in mana cretinilor si nu ii mai dam drumul.

Nu stiu cui sa dau credit pentru imagine - ea a venit de la model railroader magazine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu